Anul 2021 a fost unul foarte diferit față de anii precedenți, cu multe provocări sociale și economice. Pandemia de Covid-19 ne-a schimbat enorm viețile și, de asemenea, a schimbat modul în care privim educația, peste tot în lume.

Odată cu pandemia, așteptările s-au schimbat și în domeniul educației.

În această perioadă provocatoare, când intrăm în cel de-al 28-lea an de la înființarea Școlilor Lumina, profesorii și angajații școlilor noastre au avut parte de experiențe pe care nu le-au mai trăit până acum.

Cu toate acestea, ne-am menținut activitățile educative la un nivel ridicat și am avut în continuare succes, datorită eforturilor deosebite ale celor care fac parte din familia Lumina.

În această perioadă dificilă, în școlile noastre am continuat să avem povești de succes și acest lucru ne face mândri.

În continuare, echipa noastră de management va continua să ia toate măsurile necesare pentru a asigura succesul în educație, în timp ce ne vom concentra asupra obiectivelor viitoare.

Ca parte a angajării noastre pentru o educație de înaltă calitate, vom căuta modalități de a aduce inovații relevante în educație și de a îmbunătăți constant actul educațional.

În numele Lumina Management, aș dori să mulțumesc tuturor angajaților și partenerilor noștri care au avut încrederea în noi, pentru eforturile depuse în acesta perioadă dificilă.

Vă doresc tuturor să aveți parte, alături de familiile voastre, de un An Nou fericit, plin de sănătate și realizări!

La mulți ani!

Fatih Goktas

General Director

Lumina Educational Institutions