[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space alter_height=”large” hide_on_mobile=””][vc_column_text]

O zi la școală

Fiecare zi de cursuri începe la ora 8:30 și durează până la ora 14:20 sau 15:10. În acest interval se studiază disciplinele obligatorii din curriculumul național și discipline propuse la nivelul școlii ca urmare a discuțiilor cu partenerii direct implicați în procesul educațional. În acest interval elevii au o pauză de prânz în care pot opta pentru un pachet de acasă sau un meniu cald din oferta propusă de școală.

Pe parcursul întregii zile transpunem curriculumul românesc în realitatea virtuală prin intermediul ochelarilor VR, organizăm grupuri de lucru atât în clasă, cât și în mediul digital și descoperim lumea înconjurătoare. Dorim să creștem cetățeni activi, responsabili și conștienți de cerințele secolului XXI. De aceea, observăm și respectăm particularitățile fiecăruia și acționăm astfel încât acestea să fie corelate cu realitatea societății în care trăim, dar și pentru a încuraja ințiativele îndrăznețe.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space alter_height=”huge” hide_on_mobile=””][vc_images_carousel images=”6268,6251,6261,6262,6245,6247,6239,6228″ img_size=”full” autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space alter_height=”large” hide_on_mobile=””][/vc_column][/vc_row]