[vc_row][vc_column][vc_column_text]

MB Dental Junior

Copiii sunt cei mai importanţi pentru fiecare dintre noi iar dinţii lor sunt prioritatea noastră! Noi ne propunem să nu tratăm doar “dinţii” ci să tratăm “dinţii copilului tău”.

Scopul nostru este să menţinem sau să restabilim sănătatea orală şi dentară a copilului tău prin educaţie sanitară şi tratamente de stomatologie pediatrică. Mai mult decât atât, experţii noştri în psihologie şi nutriţie  vor avea grijă să prevină sau să trateze eventualele probleme de fobie, teamă sau obiceiuri alimentare care pot afecta menţinerea sănătaţii orale pe termen lung.

Îngrijirea dinţilor trebuie să devină un comportament firesc care să facă parte integrantă a vieţii lui de adult. Acesta este motivul pentru care noi avem grijă în primul rând de obişnuirea copiilor cu deprinderile de igienă şi facilitarea contactului cu mediul în care tratamentele  de specialitate sunt realizate pentru ca ei să perceapă venirea la dentist ca o experienţă plăcută şi prietenoasă.

Suntem încântaţi de şansa de a putea trata copilul tău iar acest lucru ne responsabilizează în a face tot posibilul ca experienţa la dentist să fie una cât mai agreabilă, atât pentru copilul tău cât şi pentru tine personal.

Clinica noastră tratează în cea mai mare parte pacienţi care ne-au solicitat serviciile pe baza recomandărilor primite de la prietenii, colegii sau familiile lor, motiv pentru care te încurajăm să devii parte a acestei comunităţi.

Mulţumim pentru încrederea acordată!

– Echipa MB Dental

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Centrul de Pediatrie                 

Ideea de servicii medicale pediatrice la domiciliu a pornit de la un părinte care s-a gândit ce și-ar dori pentru fetița lui, dacă aceasta ar avea nevoie de un pediatru.

Astfel, în anul 2007, a fost înființat Centrul de Pediatrie, singurul furnizor de servicii medicale din județul Cluj, care oferă consultații pediatrice acasă, la micii pacienți.

De-a lungul timpului, gama serviciilor medicale, realizate la domiciliu, s-a extins prin adăugarea ecografiilor de șold. Serviciile oferite la cabinet s-au diversificat prin includerea specializărilor: ORLOrtopedie PediatricăChirurgie PediatricăNeurologie PediatricăDermatologieNefrologiePsihiatrie PediatricăAlergologie, Gastroenterologie și Kinetoterapie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MyEduCare 

MyEducare este un sistem de management online care permite părinților să urmărească prezența, orarul ,temele. cluburile diverse, comentariile fiecărui profesor, aprecierile și recomandările ce se impun de-a lungul anului școlar în vederea progresului individual.

Mail-urile și raportul zilnic prin intermediul programului nu fac decât să ofere o gamă variată de informatii utile ceea ce conduce la o bună comunicare cu părinții și elevii. Mesajele transmise din arii diverse pot fi astfel accesate oricând și oriunde în timp real de către toți beneficiarii acestui sitem.

Clasa, în condițiile actuale, reprezintă camera fiecărui elev, devenind un mediu virtual de comunicare, astfel că informațiile multiple transmise prin intermediul sistemului MyEducare facilitează interacțiunea și colaborarea profesor-elev-părinte, comunicarea din timpul orelor și din afara lor devenind mai eficientă și, totodată, extinzându-se în beneficul procesului educațional.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

AR Studio     

AR Studio este un centru educational,???????????? un loc de joaca hi-tech pentru copii si adulti. ????????????????????‍????‍????‍????

Folosim echipamente de realitate augmentata si realitate virtuala pentru a oferi copiilor experiente noi in domeniul entertaiment si educatie. Fenomenele naturii, ⛰???????????? procesele chimice,  calatoriile in spatiu,???????? descoperirile stiintifice devin aici palpabile.

Cu ajutorul tablelor interactive si proiectiilor in nisip, copii nostri descopera notiuni din matematica, geografie, biologie, istorie, electronica, robotica…Cum? Prin joc.????????????[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Raluca Anton

Sunt Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut principal și terapeut relațional cu o formare internațională.

Dorința mea este să te ajut să îți construiești o POVESTE cu sens despre tine însuți.

Lucrez de 13 ani cu oameni, fie că e vorba despre procesul de psihoterapie individuală sau de cuplu, de consiliere, de coaching, de training. Am întâlnit mii de oameni de-a lungul acestor ani, fiecare dintre ei dorindu-și să învețe lucruri despre propria persoană, să se cunoască mai bine și majoritate dintre ei având două obiective: pe de-o parte starea de bine și, pe de altă parte, relațiile sănătoase.

Nu fac magie! Dar a avea o poveste coerentă și cu sens despre propria viață poate fi MAGIC!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]