[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6495″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://lumina.myeducare.ro/login.php”][vc_empty_space height=”64px” alter_height=”large” hide_on_mobile=””][vc_column_text]

   MyEducare este un sistem de management online care permite părinților să urmărească prezența, orarul ,temele. cluburile diverse, comentariile fiecărui profesor, aprecierile și recomandările ce se impun de-a lungul anului școlar în vederea progresului individual.

   Mail-urile și raportul zilnic prin intermediul programului nu fac decât să ofere o gamă variată de informatii utile ceea ce conduce la o bună comunicare cu părinții și elevii. Mesajele transmise din arii diverse pot fi astfel accesate oricând și oriunde în timp real de către toți beneficiarii acestui sitem.

   Clasa, în condițiile actuale, reprezintă camera fiecărui elev, devenind un mediu virtual de comunicare, astfel că informațiile multiple transmise prin intermediul sistemului MyEducare facilitează interacțiunea și colaborarea profesor-elev-părinte, comunicarea din timpul orelor și din afara lor devenind mai eficientă și, totodată, extinzându-se în beneficul procesului educațional.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”64px” alter_height=”large” hide_on_mobile=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]