Săptămâna Limbilor Moderne 2016

28 October 2016
  • În perioada 24-28 octombrie am organizat Săptămâna Limbilor Moderne. În cadrul acestei săptămâni elevii claselor gimnaziale și primare au desfășurat activități diverse.

    În cadrul Fancy Dress day,  elevii și-au ales o personalitate din cultura britanică, americană, franceză etc., s-au costumat specific și au realizat un proiect de prezentare a personalităților alese.

    British History Quiz a fost o altă activitate de succes în care elevii claselor gimnaziale, împărțiți pe echipe, au concurat și au aflat lucruri noi despre istoria Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

    Multicultural Cooking Experience a reprezentat o activitate de gătit multicultural în cadrul căreia elevii claselor gimnaziale au gătit American pancakes, Lava cake, Mămăligă cu brânză și smântână , Kinderpunsch și Islak Kurabrye.

    De asemenea pe parcursul întregii săptămâni, la parterul școlii a avut loc o expoziție realizată de elevii claselor gimnaziale, reprezentand desene ilustrative pentru diferite expresii din limba engleză.

Pumpkin PartyHalloween 2016