Mesajul directorului

 • Ismail Okan Gur

  Ismail Okan GÜR

  Manager
  Ismail Okan Gur
 • Stimați părinți, profesori și elevi,

  Ca în fiecare an, școala noastră, care face parte din Instituțiile de Învățământ Lumina, își redeschide porțile cu noutăți și emoție. Cu o echipă formată din cadre didactice dedicate și cu experiență, cu săli de clasă noi și cu imaginea școlii reînnoită, suntem pregătiți ca împreună, elevi și părinți, să avem succes după succes.

  Îi felicit și le mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost și sunt în postura de administrator, cadru didactic, personal pentru munca depusă și implicarea de care dau dovadă.

  De asemenea, le urez bun venit și profesorilor, elevilor, părinților care sunt noi în rândul nostru.

  Dragi profesori, cât de adevărat este acest citat ,,În mâinile profesorilor metalele se purifică, devin aur și argint. În aceste mâini până și cele mai nesemnificative și grosolane lucruri devin diamante.“

  Stimați părinți, să nu uităm că la baza succesului copilului stă colaborarea școală-părinte, sper ca acest lucru să continue.

  Dragi elevi, respectați și iubiți pe cei din jurul dumneavoastră, învățați mult, citiți mult și prețuiți timpul pe care îl aveți și pe lângă toate acestea nu uitați să vă jucați. Încercați să deveniți oameni utili și eficienți patriei voastre și lumii întregi.

  Vă urez tuturor un an școlar nou fericit, plin de succes și rezultate frumoase.