Lumina Parents Cup, Ediţia a VIII-a, 2016

22 October 2016
  • In luna octombrie a anului 2016 la  International School of Bucharest a avut loc o competitie de fotbal dedicata parintilor si profesorilor din intreaga tara. Au participat 8 echipe impartite in 2 grupe:  echipa Scolii Spectrum din Cluj a facut parte din grupa A impreuna cu alte 3 scoli: International School of Bucharest (ISB), Liceul International de Informatica Constanta (ICHC) si Scoala Internationla Spectrum Ploiesti.

    Scoala noastra a ajucat primul meci in compania liceului ICHC, reusind sa castige cu scorul  de  6-3. In urmatorul meci scoala noastra a reusit sa bifeze si o a doua victorie impotriva Scolii ISB cu un scor de 2-1, insa in final, oboseala si-a spus cuvantul pentru echipa noastra si am fost invinsi de Scoala Spectrum Ploiesti cu un scor de 0-2. Cele doua victorii ne-au adus calificarea in semifinala, unde am fost insa invinsi de liceul din Bucuresti, ICHB, cu un scor de 3-7. 

    In finala mica, am reusit sa invingem Scoala Spectrum din Constanta cu un scor de 1-0, reusind astfel sa ne asiguram locul III in competitie.

    Multumim parintilor si profesorilor pentru participarea si implicarea la acest eveniment.

  • Poster Lumina Parents Cup 2016

Pancakes DayCerc matematică – clasa a V-a – 2016-2017