Lumina Instituţii de Învăţământ

 • Prezentare

  Lumina Instituții de Învățământ este un complex educațional format din: două licee (Liceele Teoretice Internaționale de Informatică București și Constanța – cu învățământ liceal și gimnazial), o școală internațională (The International School of Bucharest – cu învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal), cinci școli internaționale Spectrum în orașele București, Constanța, Iași, Cluj și Ploiești – cu învățământ preșcolar și primar, precum și o universitate (Universitatea Europei de Sud – Est Lumina).

  În școlile Lumina Institutii de Învățământ, dezvoltarea fiecărui elev la potențialul său maxim, asigurarea unui climat ce promovează respectul, toleranța și înțelegerea față de culturi și valori diferite, dobândirea capacității de rezolvare a problemelor și de recunoaștere individuală și socială, reprezintă preocupări  constante pentru realizarea succesului personal și profesional al elevilor noștri.

  Prima școală aparținând Instituțiilor de învățământ Lumina a fost înființată în anul 1994, la Constanța, având doar clase liceale. În cei peste 20 de ani de activitate în România, am reușit să realizăm un brand important în educația românească. În prezent, performanțele școlare obținute de școlile noastre sunt recunoscute pe plan național și internațional, iar calitatea procesului instructiv-educativ este certificată de procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat și de absolvenții admiși la universități de prestigiu din țară și din străinătate.

  Pe tot acest parcurs, școlile noastre au obținut acreditările acordate de Ministerul Educației Naționale, iar International School of Bucharest a îndeplinit toate standardele cerute pentru a fi Centru Internațional Cambridge, obținând, inclusiv, acreditarea internațională CIS (Council of International Schools).

  Anual, elevii noștri se întorc plini de medalii și glorie de la olimpiade naționale și internaționale , de la concursuri prestigioase, aducând faimă educației românești și României. Ne mândrim, deja, cu peste 1500 de absolvenți care, ieșind pe porțile școlilor noastre, au devenit studenți ai universităților de prestigiu, iar astăzi mulți dintre ei activează în companii și instituții importante, și-au dezvoltat propriile afaceri ori s-au dedicat cercetării.

  Lumina News