FirstStep 2016

7 May 2016
 • Toadere Ștefan
  Toadere Ștefan

  Târgul de ştiinţe, tehnologie şi design FirSTep, organizat de către şi pentru Instituţiile de Învăţământ Lumina, a avut loc sâmbătă, 26 martie, şi a fost găzduit de International School of Bucharest.
  Competiţia FirSTep a adunat şi anul acesta sute de proiecte interesante, realizate de elevii Şcolilor din cadrul Lumina Instituţii de Învăţământ.
  FirSTep este concursul călăuzitor către International Project Olympiads, locul de unde cele mai îndrăzneţe proiecte legate de Ştiinţă, Mediul Inconjurător, Energie, Design se pot transforma în viitoarele Premii Nobel. Atmosfera competiţiei a fost una plină de emoţii şi bucurie, iar la finalul zilei, mulţi elevi au plecat acasă încărcaţi de premii şi medalii.
  Iată premiile câştigate de Școala Spectrum Cluj:

  • Elevul clasei a III-a, Toadere Ştefan, a obținut Medalia de Argint la categoria Little Scientist 8-9, cu proiectul: „La ce folosesc amprentele?”.
  • Elevul clasei a IV-a, Alper Yagmur, a obținut Medalia de Argint la categoria Little Scientist 12+, cu proiectul: „Când o să cadă turnul din Pisa?”.

  Îi felicităm pe elevi şi pe profesorii coordonatori pentru ideile îndrăzneţe şi interesante!

  Alper Yagmur
  Alper Yagmur
Concursul Centrului de Excelenţă în Matematică Spectrum Cluj – etapa a II-a 2016Ziua Europei 2016