"Cum am devenit om mare?" ne spune Ioan Ovidiu Sabău

20 February 2017
  • În data de 20 februarie 2017, proiectul educațional  „Cum am devenit om mare?” inițiat de Școala Gimnazială Internațională Spectrum, l-a avut ca invitat special pe Ioan Ovidiu Sabău.

    După ce a jucat la mai multe echipe de prestigiu atât naționale cât și internaționale, mai mult chiar și la echipa națională a României intre anii 1988-2001, s-a decis să îmbrățișeze cariera de antrenor la mai multe echipe, în prezent antrenând echipa  ”U” Cluj.  Invitatul le-a vorbit elevilor despre ce și cine l-a motivat să aleagă această carieră. Dorința puternică de a ajunge un jucător de elită, munca, sacrificiul și o viață echilibrată, bazată pe principii, l-au ajutat să ajungă o personalitate marcantă a fotbalului românesc.

     Ioan Ovidiu Sabău le-a transmis elevilor un îndemn puternic care izvorăște din învățăturile antrenorului său, Szoboszlay Nicolae. Pe vremea când era încă un copil și absorbea toate informațiile, acesta i-a spus că munca, disciplina, spiritul de sacrificiu și fixarea unor obiective pentru care să lupte, îl vor ajuta să devină OM, chiar dacă nu avea să devină fotbalist .

    La final, elevii au fost invitați să participe la o sesiune de întrebări și autografe.

Premii la firSTep 2017Înscrieri CEL – Centrul de Educație Lumina